A Hillbrown Consulting…

…az Európai Unió és Magyarország által támogatott fejlesztési projektek szakértője a projektfejlesztés, pályázatírás, projektmenedzsment valamint a pályázati tanácsadás területén.

Kiemelkedően aktívak vagyunk a GINOP, TOP és VP operatív programok által finanszírozott kutatás-fejlesztési, eszközbeszerzési valamint területfejlesztési és agrártámogatási területeken.

Cégünk partnerei…

…jellemzően Magyarországon tevékenységet végző magyar és multinacionális tulajdonú közép- és nagyvállalatok, kormányzati szervek és önkormányzatok.

Portfóliónkban egyaránt megtalálhatók nagyobb informatikai, élelmiszeripari, nyomdaipari és turisztikai beruházások, valamint építőipari, közlekedési és városfejlesztési projektek.

Célunk…

…az ügyfeleink projektjeinek sikeres megvalósítása, ezért több évtizedes pályázati tapasztalatokkal rendelkező szakértőink végigkísérik a projektek útját a pályázat megírásától egészen projekt lezárásáig.

Stratégiai tanácsadási területen…

…a közelmúlt legfontosabb feladataira a KIFÜ, Digitális Jólét Program, Budapesti Műszaki Egyetem, továbbá a Magyar Turisztikai Ügynökség részéről kaptunk felkérést.

DOLGOZZON VELÜNK, DOLGOZZUNK EGYÜTT

Tanácsadóink az innováció és partnereink sikere mellett mélyen elkötelezett szakemberek.

Barna-Lázár Zoltán

Ügyvezető – Tulajdonos

Dr. Dombi Viktor

Tulajdonos

László Enikő

Szakmai igazgató

Dr. Dombi Beáta

Jogi és pénzügyi menedzser

Kőrösi Ádám

Projektmenedzser

Peringer Attila

Pályázatíró

Duljánszki Evelin

Projektmenedzser

Némedi Kristóf

Gyakornok

Varga Viktor

Vezető tanácsadó

Juhász Adriána

Vezető tanácsadó

Pásztor Attila

Vezető tanácsadó